Buscar

Una selecció acurada d'articles especialitzats en la recerca de la fertilitat.

Buscar 

Sotscategories

 • Tests
 • Ajudes Naturals

  Vitamines i minerals, així com certs remeis herbaris, poden ajudar a que una parella concebi ja que s'obtenen efectes positius en el sistema hormonal, els òrgans reproductors i l'impuls sexual. En BETbebé hem seleccionat la marca SOLARAY per les següents raons: - Productes d'alta potència: que equival a prendre menys comprimits: quan comprem productes, hem de llegir les etiquetes atentament. En els productes SOLARAY s'indica amb detall la quantitat de substàncies actives per presa diària. - Productes de la més alta qualitat: garanteix la qualitat dels seus productes gràcies a un ampli i repetit control de qualitat. - Excel · lent preu: SOLARAY aporta, a cada comprimit, la major quantitat de substàncies actives. Altres fabricants poden oferir productes de menor preu però de menor potència. En realitat, aquests productes costen més diners si comparem la quantitat que cal prendre al cap del dia. Companyies que sovint no testen i analitzen els seus productes i que no segueixen els estrictes estàndards de qualitat, ofereixen productes de preus reduïts, però, no poden garantir la satisfacció del consumidor ja que no poden garantir la potència. - Dissenyats per seguir els criteris vegetarians i vegans: les etiquetes dels productes SOLARAY ofereixen una guia clara per a aquells que segueixen una dieta més restrictiva. - Dissenyats per a una absorció òptima: tots els seus productes han estat dissenyats per dissoldre en l'organisme en un temps màxim de 30 minuts. - Envàs: preserven les propietats intactes. Utilitza un sistema de triple segellat per protegir productes de possibles contaminacions. Utilitzen envasos PET1, més durador i fàcil de reciclar que el vidre, amb la mateixa resistència a l'oxigen ia la humitat però amb una resistència als raigs UV més gran que el vidre. Tots els productes tenen l'etiquetatge complet dels ingredients i excipients, seguint els requisits vigents a Europa. Quan prengui aquests tractaments naturals de la infertilitat, seguiu les indicacions dels envasos amb precisió i consulti als professionals en cas de dubtes.

 • Infusions fertilitat

  Les infusions elaborades per Vita Et Natura han estat concebudes per donar suport i harmonitzar les funcions naturals del cos a través de mescles de plantes d'origen exclusivament biològic / ecològic. Moltes de les dificultats per concebre en la dona es basen al voltant de irregularitats en el seu cicle menstrual. Lògicament, és molt possible que harmonitzant el cicle, augmentin les possibilitats d'embaràs. En el camp de la fitoteràpia, les infusions de certes plantes han mostrat gran eficàcia per harmonitzar el cicle menstrual. A partir d'aquesta evidència i basant-se en l'experiència positiva que moltes dones dels països d'Europa central han obtingut amb la presa d'infusions per regular els seus cicles menstruals i aconseguir l'embaràs, Vita et Natura ha creat les infusions cícliques. Aquestes infusions estan compostes per diferents plantes d'alt contingut en phytohormonas, les quals harmonitzen les funcions naturals de cada fase determinada en intervenir en el procés del cicle menstrual de manera similar a les hormones naturals. Les infusions cícliques es componen de dues mescles de plantes, les quals s'han de preparar i prendre segons la fase del cicle en què es troba la dona (abans i després de l'ovulació) Recomanacions de preparació i presa: Tret que el metge o naturòpata t'hagi indicat altra presa, es recomana seguir les següents instruccions per a la correcta preparació i administració de les infusions: Prendre cada infusió d'acord amb la fase del cicle en què et trobis. Preparar segons les instruccions escrites en l'etiquetatge del producte. Prendre de tres a quatre tasses diàries repartides al llarg del dia. Per aconseguir resultats notables es recomana un tractament amb les infusions cícliques de tres mesos. Tanmateix, quan es confirma l'embaràs s'ha de deixar de prendre-les.

 • Termòmetre basal

  Prendre la temperatura basal ajuda a conèixer el patró del cicle menstrual, que pot ajudar a confirmar l'ovulació i determinar els dies més fèrtils per aconseguir un embaràs. Aquesta temperatura, s'obté només despertar i després d'haver dormit cinc hores com a mínim. Com es pren la temperatura basal? De manera ideal, amb termòmetres basals ja que són molt necessaris. S'ha de ser molt constant i és molt important prendre la temperatura sempre d'una mateixa forma (bucal, rectal o vaginal) ia una mateixa hora. Abans de prendre la temperatura no s'ha de parlar, realitzar cap tipus d'activitat física ni fumar. Com es registra el patró del cicle? Es realitza una gràfica, on s'apunta cada dia la temperatura basal obtinguda, així com qualsevol tipus d'anotació que pugui ser important: canvis en la mucositat vaginal, si hi ha hagut un canvi de termòmetre, si durant la nit s'ha tingut algun imprevist i s'ha hagut d'aixecar del llit no pot descansar 5 hores seguides, relacions sexuals, malaltia, presa de medicaments, insomni o estrès. Com saber el patró del cicle? Hi ha dues etapes dins el cicle: una primera fase amb temperatures més baixes i una segona fase amb temperatures més altes. L'ovulació marca la diferència, és a dir, un cop produïda l'ovulació es realitzarà una alça en la temperatura basal d'almenys dues dècimes, i es mantindrà sempre per sobre de les temperatures pre-ovulatòries bé fins l'arribada de la menstruació en la que baixarà de nou o bé es mantindrà alta en cas d'embaràs. És convenient un registre de les gràfiques durant pels menys tres mesos per conèixer el patró dels cicles. Existint augment de temperatura, hi ha ovulació, però en cas de no existir augment, es tractaria d'un cicle anovolutario, que si es repeteix durant diversos cicles ha de ser consultat amb un metge. Com pot ajudar a la fertilitat? Les gràfiques mostraran si hi ha irregularitats en els cicles, si no ovula o si hi ha fases lúteas (la segona fase de temperatures altes) excessivament curtes o llargues que poden ser indicatiu d'algun problema. A més, és fàcil saber si s'han mantingut relacions sexuals els dies més fèrtils per a la dona, que són els dies immediatament anteriors al dia de l'alça, tot i que en ocasions el mateix dia de l'alça també es pot aconseguir l'embaràs, ja que l'òvul sobreviu 24 hores. Finalment, un cop passada la ovulació, la fase lútea sempre és una fase molt més estable en dies que la fase anterior. Per tant, un cop conegut el nombre de dies que dura aquesta fase (entre 10 i 16) es pot saber exactament el dia en què arribarà la menstruació. Si aquest dia arriba sense que aparegui la menstruació i la temperatura basal continua alta durant més de 18 dies, és molt probable que s'hagi aconseguit un embaràs.

 • Lubricants

  L'ús de lubrificants durant el coit és comú entre les parelles que se sotmeten a un tractament de fertilitat, en part perquè els agents que estimulen l'ovulació poden causar sequedat vaginal, però també ho és en parelles que habitualment, pel motiu que sigui, necessiten una lubricació extra. Cal recordar que l'esperma ha de recórrer la vagina, travessar la mucositat del coll uterí i dirigir-se a les trompes de Fal · lopi per poder trobar l'òvul. Qualsevol cosa que disminueixi la motilitat de l'esperma reduirà l'èxit del viatge, i per tant, la taxa d'embaràs. En BETbebé disposem dels lubricants que proporcionen la humitat necessària amb sensació natural i sense perjudici per als espermatozoides. ¡El lubricant que ajuda a la fertilitat!

 • Llibres

  A BETbebé hem recopilat els llibres relacionats amb la fertilitat que considerem més interessants, però la gamma d'exemplars relacionada amb el tema és molt més extensa. És per això que els llibres que es troben a la nostra botiga en línia, es venen a través de la llibreria especialitzada en maternitat i criança amb afecte Mundo Tueris, on a més de les nostres propostes també podreu trobar moltes altres suggeriments.

Buscar

Opinions

Valoració mitjana dels nostres clients
sobre 5
No existen opiniones