Ajudes Naturals

Vitamines i minerals, així com certs remeis herbaris, poden ajudar a que una parella concebi ja que s'obtenen efectes positius en el sistema hormonal, els òrgans reproductors i l'impuls sexual. En BETbebé hem seleccionat la marca SOLARAY per les següents raons: - Productes d'alta potència: que equival a prendre menys comprimits: quan comprem productes, hem de llegir les etiquetes atentament. En els productes SOLARAY s'indica amb detall la quantitat de substàncies actives per presa diària. - Productes de la més alta qualitat: garanteix la qualitat dels seus productes gràcies a un ampli i repetit control de qualitat. - Excel · lent preu: SOLARAY aporta, a cada comprimit, la major quantitat de substàncies actives. Altres fabricants poden oferir productes de menor preu però de menor potència. En realitat, aquests productes costen més diners si comparem la quantitat que cal prendre al cap del dia. Companyies que sovint no testen i analitzen els seus productes i que no segueixen els estrictes estàndards de qualitat, ofereixen productes de preus reduïts, però, no poden garantir la satisfacció del consumidor ja que no poden garantir la potència. - Dissenyats per seguir els criteris vegetarians i vegans: les etiquetes dels productes SOLARAY ofereixen una guia clara per a aquells que segueixen una dieta més restrictiva. - Dissenyats per a una absorció òptima: tots els seus productes han estat dissenyats per dissoldre en l'organisme en un temps màxim de 30 minuts. - Envàs: preserven les propietats intactes. Utilitza un sistema de triple segellat per protegir productes de possibles contaminacions. Utilitzen envasos PET1, més durador i fàcil de reciclar que el vidre, amb la mateixa resistència a l'oxigen ia la humitat però amb una resistència als raigs UV més gran que el vidre. Tots els productes tenen l'etiquetatge complet dels ingredients i excipients, seguint els requisits vigents a Europa. Quan prengui aquests tractaments naturals de la infertilitat, seguiu les indicacions dels envasos amb precisió i consulti als professionals en cas de dubtes.

Ajudes Naturals  Hi ha 7 productes.

per pàgina
Mostrant 1 - 6 de 7 elements
 • Oli d'onagra 90 perles Oli d'onagra 90 perles

  32,00 €

  Múltiples propietats per a la dona, entre elles la regulació del cicle menstrual, la millora de la qualitat ovocitària, l'alleujament dels símptomes de la síndrome premenstrual i el seu ús com a calmant del dolor de regla.També en l'home pot ajudar en casos d'impotència relacionada amb la manca de reg sanguini, gràcies a la seva capacitat per millorar la...

 • Maca andina 100 càpsules Maca andina 100 càpsules

  20,00 €

  La maca andina actua sobre la funció prostàtica masculina augmentant la quantitat i mobilitat dels espermatozous i millora i normalitzen els cicles hormonals de la menstruació femenina. En general augmenta la potència sexual i millora la lubricació vaginal pel fet que conté un aminoàcid (L-Arginina) que actua com vas dilatador augmentant el flux sanguini...

 • L-Arginina 100 càpsules L-Arginina 100 càpsules

  20,00 €

  La presa de L-Arginina dóna bons resultats en el tractament de les disfuncions erectiles i per millorar la fertilitat masculina en general (hi ha més L-Arginina en els espermatozoides sans que en els de mala qualitat). Beneficia la qualitat dels espermatozoides en tots els seus aspectes: morfologia, quantitat i mobilitat.

 • Vitex (Aloc) 60 càpsules Vitex (Aloc) 60 càpsules

  20,00 €

  D'ús ginecològic molt estès en països d'Europa central i Amèrica, actua sobre la glàndula pituïtària de manera que regula la secreció de progesterona i d'estrògens, afavorint així l'equilibri hormonal femení, imprescindible en el procés de la fecundació i embaràs.

 • Sex Up - 60 càpsules Sex Up - 60 càpsules

  20,00 €

  Fórmula per augmentar la libido a base de plantes utilitzades tradicionalment a Brasil com afrodisíaques (Catuaba i MuiraPuama), combinades amb la Maca andina i Tribulus. La fórmula és apta per al seu ús en homes i dones.

 • Tribulus - 60 càpsules Tribulus - 60 càpsules

  20,00 €

  Tractament de la infertilitat i la impotència i també estimulant per augmentar la libido i el desenvolupament sexual, tant en homes com dones. INDICACIONS: En l'home: impotència, disminució de la libido, hipertròfia del testicle, desordres al espermatograma, disminució del vigor. A la dona: infertilitat, trastorns endocrins, menopausa.

Mostrant 1 - 6 de 7 elements

Ajudes Naturals

Opinions

Valoració mitjana dels nostres clients
sobre 5
No existen opiniones