Tenir

La nostra varietat d'articles relacionats amb l'arribada del nadó a la família.

Tenir 

Sotscategories

 • Postpart
 • Lactància

  Els estudis científics han demostrat que la lactància materna té beneficis tant per al nadó com per a la mare. Per a la mare: - La recuperació postpart és més ràpida en aquelles dones que donen el pit als seus fills, perquè l'oxitocina, hormona que es produeix en la glàndula hipòfisi com a resposta a la succió del mugró, contreu l'úter per tant disminueix la pèrdua de sang ( loquis), i aquesta dura menys dies. - Protegeix contra algunes malalties, per exemple contra el càncer de mama. Els estudis científics han demostrat que les dones que donen el pit tenen menys risc de tenir un càncer de mama. - Allarga el període de infertilitat, ja que l'ovulació apareix més tard en les dones que li donen el despatx als seus fills. - Durant la lactància la dona consumeix més calories, el que l'ajuda a recuperar el seu pes habitual més ràpid. - Des del punt de vista psicològic l'experiència d'alletar és una vivència que li permet a la mare compartir amb el fill moments de plaer i benestar, fent que sigui més intens el vincle afectiu amb el seu nadó. Per al nadó: - La llet materna és l'aliment natural que a més de proporcionar al nadó els nutrients adequats per a un bon desenvolupament, s'adapta al seu aparell digestiu. - Els nadons alimentats amb llet materna tenen menys risc de patir infeccions, com diarrea (el risc de mort per aquesta causa disminueix 18 vegades en els nadons), refredats, bronquiolitis, bronquitis o pneumònia (disminueix 3 vegades el risc de mort per infeccions respiratòries ), l'otitis en nadons alimentats amb aquest tipus de llet és menys freqüent. - El sistema immunològic del nadó completa el seu desenvolupament a l'any després del naixement, per la qual cosa és important la protecció que li brinda la llet de la mare, retardant l'aparició d'al · lèrgies, asma o malalties cròniques de l'intestí. - Estudis científics han demostrat que la llet materna disminueix els casos de malalties com la diabetis o obesitat. - Prevé les anomalies dentàries i maxil · lofacials, ja que la succió del mugró no és igual a la de la tetina del biberó. - Reforça el vincle afectiu entre la mare i el fill. El vincle que s'estableix durant l'alletament no només li dóna afecte el nadó, també li va creant sentiments de seguretat que es traduirà a mesura que creix en una major confiança en si mateix.

 • Cosmètica mamà

  Mama Mio és una marca de Bodycare i Tractaments Spa d'alt rendiment que utilitza la tecnologia i els ingredients de la cura facial per assegurar que cada centímetre de la teva pell se senti millor i que, a més, tingui un aspecte radiant. Va ser fundada a Londres per quatre expertes en bellesa, tracta totes les necessitats de la dona en cada etapa de la seva vida. La seva capital es basa en el coneixement del TRACTAMENT DEL COS I LA PELL DURANT L'EMBARÀS I LA LACTÀNCIA. Aquest coneixement els ha donat una enorme experiència en la creació de productes completament ASSEGURANCES i extremadament efectius que et proporcionen una pell forta, elàstica, sana, tonificada i FERM. CELEBRITIES QUE UTILITZEN MAMA MIO: Jessica Alba, Christina Aguilera, Kirsten Dunst, Lindsay Lohan, Rachel Weisz, Milla Jovovich, Stella McCartney, Victoria Beckham, Ashlee Simpson, Claudia Schiffer, Gillian Anderson, etc.

 • Cosmètica nadó

  La pell del nadó acabat de néixer és tendra i immadura. La seva sensibilitat és extrema a causa que no té protecció enfront dels agents externs una vegada que, a rentar-los o banyar-los per primera vegada, els nadons perden la protecció natural que els cobreix a l'úter matern.

  Per mimar la seva pell i mantenir-la sana hem de tenir cura amb els productes que fem servir en ella. La cosmètica natural i ecològica fa que aquesta cura es realitzi amb productes de qualitat i amb un impacte molt més baix en el medi ambient.

 • Cures i higiene
 • En el coche
 • Bolquers

  Els bolquers de les marques més conegudes que es troben a la gran distribució contenen material plàstic no biodegradable, que pot durar fins a 500 anys. En els bolquers blancs, a més, es troba una quantitat important de clor. Els clàssics bolquers de nadons són altament contaminants. Les dioxines alliberades en incinerar han estat associades al càncer. Per sort, avui ja podem trobar bolquers més ecològics.

 • Regals originals
 • Vestuari artístic

  Immortalitzar els primers mesos de vida d'un nadó d'una manera original, tendra, divertida o espectacular no exclusivament s'aconsegueix en un estudi fotogràfic. Amb aquestes peces realitzades en ganxet, de màxima qualitat i amb detalls molt acurats, podràs realitzar meravelloses fotografies d'aquesta etapa tan especial i única. Totes estan teixides a mà, per una experta professional que resideix als Estats Units i que porta 30 anys dedicant-se a aquest treball. Podreu fer aquest tipus de fotografies fins i tot els primers dies / setmanes de vida del teu nadó, quan encara manté la postura arraulida en forma de cabdell i el lanugo cobreix el seu cos. A qualsevol hora del dia, quan el vostre nadó estigui més relaxat (despert o adormit) o quan la mare ja s'ha recuperat del part. Fotografiar sol o amb els membres de la família i amics que vulguin. En aquell lloc que és tan significatiu per a vosaltres oa la intimitat de la vostra casa. Provant diferents tipus de llum. En definitiva, podreu presumir de fotografies artístiques fetes per vosaltres mateixos ia més, aquestes peces es convertiran en un meravellós record si les guardeu al llarg dels anys. NOTA: Si només esteu interessats en la gorreta però no en el cobreix-bolquer, visiteu www.MiCalimero.com

 • Per dormir
 • Joguines
 • Llibres

  A BETbebé hem recopilat els llibres relacionats amb la maternitat que considerem més interessants, però la gamma d'exemplars relacionada amb el tema és molt més extensa. És per això que els llibres que es troben a la nostra botiga en línia, es venen a través de la llibreria especialitzada en maternitat i criança amb afecte Mundo Tueris, on a més de les nostres propostes també podreu trobar moltes altres suggeriments.